Național Cultură Ultima oră
„Bunicul meu Regele Mihai” - apariție editorială absolut specială, la împlinirea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai
„Bunicul meu Regele Mihai” - apariție editorială absolut specială, la împlinirea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai
05/11/2021 ⋅ 1 comentarii

„Bunicul meu Regele Mihai” este o apariție editorială absolut specială, în onoarea împlinirii a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai. Această carte-album reprezintă o adevărată incursiune în viața de familie a Majestății Sale. Fotografiile au fost selectate de Nicolae al României, din dorința de a ni-l prezenta pe Regele Mihai în ipostaza în care l-a cunoscut el însuși – cea de bunic, de cap al familiei.

„Veți întâlni în aceste pagini o perspectivă inedită, de care doar noi, familia, ne-am bucurat până acum. Mihai, «papa» sau «apapa» cum îl numeam noi, familia, știa mereu cum să ne aducă un zâmbet pe buze, reușind totodată să ne învețe ce înseamnă disciplina, respectul, responsabilitatea. Sunt lecții a căror valoare o simt acum” – Nicolae al României.

În acest album, Regele Mihai este prezentat în ipostazele de  soț iubitor, tată grijuliu și un bunic de poveste.

„În ANUL CENTENAR cu mare bucurie, dar și cu multă emoție, vă prezint albumul „Bunicul meu Regele Mihai”, o colecție de imagini din viața publică și privată a Regelui, născută din dragostea pe care i-o voi purta mereu în suflet.

Vă invit să descoperiți și alte ipostaze ale Regelui Mihai, acelea de soț iubitor, tată grijuliu și un bunic de poveste!”, a scris Principele Nicolae, pe pagina de socializare. 

Albumul „Bunicul meu Regele Mihai”, semnat de Nicolae al României, urmează să ajungă în librării începând cu data de 11 noiembrie.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

06.11.2021 16:37
Marieta Stoica
Unde se piate cumpara?