Național Din Arad Ultima oră
S-a mai închis o filă de istorie. Veteranul de război Petrișor Constantin din Vârfurile a trecut la cele veșnice
S-a mai închis o filă de istorie. Veteranul de război Petrișor Constantin din Vârfurile a trecut la cele veșnice
13/10/2021 ⋅ 3 comentarii

S-a mai închis o filă de istorie. Veteranul de război Petrișor Constantin din Vârfurile, sat Vidra, a trecut la cele veșnice, cu o lună înainte de împlinirea vârstei de 99 de ani.  

Anunțul a fost făcut de Colonel (r) Sandu Crișan, președintele ANVR Arad.  

„Ne părăsesc eroii. A plecat dintre noi la oastea din ceruri la 12 octombrie 2021, erou veteran de război PETRIȘOR CONSTANTIN din comuna VARFURI sat VIDRA la vârsta de 98 de ani. Ar fi împlinit 99 de ani pe data de 11 noiembrie 

Condoleanțe familiei îndoliate. A luptat pentru ROMÂNIA și pământul ei. Din păcate, veteranii de război din cele două războaie mondiale nu au fost stimati și respectați, asa cum meritau Veteranii de război din Arad și Județul Arad, rămași în viață în număr de 18 în aceste clipe grele, sunt alături de familia îndoliată și de comunitatea oamenilor din satul Vidra, jud. Arad unde a locuit și a trăit întreaga sa viață. În cursul anilor 2020 casa distinsului erou a fost deschisă pentru militarii care l-au vizitat și în aceste grele perioade în care trăim, vizita cadrelor din batalionul CIMIC București, a Batalionul 191 Infanterie Arad și Centrului Militar Județean Arad. Rămas bun și RESPECT pentru acest erou al neamului romanesc. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis președintele ANVR Arad. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

15.10.2021 20:54
Atanasoae Marcel
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE🙏ASA OAMENI NU SE MAI NASC😭😭
14.10.2021 18:41
D Mircea Cristian
Dumnezeu sa il iubeasca acolo sus....Se duc pe rand eroii...stima si virtute pentru cei ramasi....respect...!
14.10.2021 08:11
Cătălin Vasile
Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!