Național Cultură Ultima oră
Gală extraordinară - transmisă online de ONB, cu ocazia Zilei Mondiale a Baletului
Gală extraordinară - transmisă online de ONB, cu ocazia Zilei Mondiale a Baletului
13/10/2021 ⋅ 0 comentarii

 Ziua Mondială a Baletului va fi marcată de Opera Naţională Bucureşti prin transmiterea online a unei gale extraordinare, care include momente coregrafice de mare succes din repertoriul clasic universal - "Lacul Lebedelor", "Don Quijote", "Corsarul", "Giselle", "Frumoasa din pădurea adormită", "Spărgătorul de nuci".

Potrivit unui comunicat al ONB, transmis Agerpres, biletele se pot achiziţiona de pe https://tickets.operanb.ro/ până duminică, 24 octombrie, ora 19,00, înregistrarea urmând a fi disponibilă spre vizionare timp de şase zile, începând de marţi, 19 octombrie.

Iniţiativa a fost lansată în anul 2014 de către Royal Ballet din cadrul Royal Opera House şi reprezintă o oportunitate pentru iubitorii baletului să intre virtual în culisele celor mai importante companii de balet din lume.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.