Național Ultima oră
Iulian Rotariu va participa la 'Ultra Norway Race', competiţia la care concurenţii vor alerga non-stop
Iulian Rotariu va participa la 'Ultra Norway Race', competiţia la care concurenţii vor alerga non-stop
11/10/2021 ⋅ 0 comentarii

Pompierul Iulian Rotariu, care a câștigat, recent, ultra-maratonul din Bolivia, şi-a anunţat intenţia de a participa, în 2022, la o nouă competiţie de anduranţă organizată de Canal Aventure.

El şi-a manifestat dorinţa de a se înscrie la "Ultra Norway Race", o competiţie care ar urma să se desfăşoare în vara anului viitor, după ce ultimele ediţii au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19.

Ultra-maratonul din Norvegia presupune parcurgerea întregii distanţe a competiţiei prin alergare continuă, fără pauză.

"Mi-aş dori ca începutul de an 2022 să vină cu alte surprize şi cu alte curse. Deocamdată încercăm să tatonăm terenul şi să vedem financiar ce ne putem permite. (...) Cursa din Norvegia înseamnă 180 de kilometri non-stop, în Alpii norvegieni, la 300 de kilometri de Cercul Polar. Cursă care s-a amânat a treia oară, din cauza condiţiilor de COVID-19", a afirmat Rotariu, conform Agerpres.

Iulian Rotariu a câştigat ultimele patru ultra-maratoane la care a participat.

Foto: Cristian Lupascu / Agerpres

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.