Național Din Arad Ultima oră
Arădeanul Cătălin Vulturar, singurul fotbalist român inclus de The Guardian în topul celor mai buni 60 tineri fotbaliști ai lumii
Arădeanul Cătălin Vulturar, singurul fotbalist român inclus de The Guardian în topul celor mai buni 60 tineri fotbaliști ai lumii
09/10/2021 ⋅ 0 comentarii

Arădeanul Cătălin Vulturar este singurul fotbalist român inclus de prestigioasa publicație The Guardian în topul celor mai buni 60 tineri fotbalisti ai lumii, informează Pro Sport.

"Vulturar este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat într-un meci de divizia a doua din România. A debutat la UTA Arad la vârsta de 14 ani după ce antrenorii săi de la juniori au spus că era prea bun pentru nivelul la care juca. Talentatul mijlocaş central a fost căpitanul tuturor naţionalelor de juniori ale României pentru care a jucat. În 2020, el s-a transferat la Lecce, în Italia, unde se antrenează acum cu prima echipă. Jucătorul de picior stâng a fost în probe la Liverpool şi Barcelona înainte de a veni oferta de la Lecce care a fost suficientă pentru ca el să se despartă de echipa la care a jucat de când era copil", scrie The Guardian.

Vulturar, născut pe 9 martie 2004, a semnat cu Lecce în octombrie 2020.

Cei mai cunoscuţi jucători de pe lista alcătuită de ziarul britanic sunt mijlocaşul spaniol Gavi, de la FC Barcelona, şi atacantul german Youssoufa Moukoko, de la Borussia Dortmund.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.