Național Social Ultima oră
Marius are nevoie de ajutor! I-a ars casa cu tot cu echipamentul necesar fiului său imobilizat la pat
Marius are nevoie de ajutor! I-a ars casa cu tot cu echipamentul necesar fiului său imobilizat la pat
17/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Baza 2 Logistică "Valahia" face un apel către toți oamenii cu suflet care doresc să întindă o mână de ajutor pentru colegul lor Marius Dudău.  

Fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze în ciuda problemelor de acasă, Marius Dudău ne îndemna pe toți, în timpul stării de urgență, sa fim împreună, prin semnul ridicării mâinilor deasupra capului. 

Povestea sa, a unui părinte militar cu 4 copii printre care și un băiețel de 12 ani imobilizat la pat de peste 5 ani, a fost făcută publică de soția acestuia care dorea să arate cât de multă recunoștință îi poartă.  

Ieri, 16 septembrie, casa lui Marius Dudău a fost mistuită de flăcări, iar în incendiu a ars și căruțul special adaptat condițiilor de sănatate ale lui Silviu, baiețelul cu dizabilități, precum și pătuțul și aparatele medicale de care acesta avea mare nevoie. 

„Pentru profesionalism și pentru zâmbetul afișat în ciuda problemelor de acasă, noi îl consideram un erou...un erou familist..la fel cum este considerat și în familie. Însă ieri, zâmbetul acestuia a pierdut din strălucire. 

Anul trecut, Marius ne îndemna sa fim împreună, prin semnul ridicarii mâinilor deasupra capului. Acum este rândul nostru să îi arătăm ca îi urmăm îndemnul. Haideți să fim împreună și să ridicăm și noi, dar nu doar mâinile... poate putem ridica o casă.”, au scris reprezentanții Bazei 2 Logistice "Valahia" pe pagina de socializare.  

Cei care doriți să ajutați, o puteți face prin intermediul următorului cont:  

RO59BRDE300SV12038313000, 

Titular: Marius Dudău 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.