Național Ultima oră
Lucrările majore de restaurare a Crucii de pe Caraiman au fost finalizate
Lucrările majore de restaurare a Crucii de pe Caraiman au fost finalizate
14/09/2021 ⋅ 1 comentarii
Cu ocazia prăznuirii ortodoxe a Înălțării Sfintei Cruci, marți, 14 septembrie, Ministerul Apărării Naționale a marcat, printr-o ceremonie militară și religioasă organizată la Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial situată pe Muntele Caraiman, încheierea operațiunilor majore de restaurare, reabilitare și conservare a acestui monument, informează Ministerul Apărării Naționale.
Desfășurată în prezența ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, și a șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, ceremonia a inclus depunerea de coroane de flori în memoria eroilor căzuți și vizitarea spațiului expozițional amenajat în incinta monumentului.
Proiectul de reabilitare a fost cofinanțat de Uniunea Europeană și de Ministerul Apărării Naționale.


Foto: Laurențiu Turoi


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

16.09.2021 01:41
Giovanin Racila
Ce bine că mai avem şi oamenii luminați în țară, nu doar hoți şi liceele trădătoare de neam🎩🎩De câțiva ani cu familia în Belgia Bruxell 👑👒🎩 €