Național Sport
Ana Teodorescu, campioană națională la sanie la doar 13 ani
Ana Teodorescu, campioană națională la sanie la doar 13 ani
19/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Ana Cezara Teodorescu a reușit să alunece spre prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Cupa României, desfășurat la Igls, Innsbruck- Austria. Sportiva de numai 13 ani, din Sinaia, și-a adjudecat astfel primul titlu de campion național la sanie simplu feminin, categoria cadeți.

Din cauza lipsei unei infrastructuri care să ne permită organizarea sporturilor pe gheață, acestea sunt ținute la baze din alte țări. Este și cazul Cupei României, campionat național organizat de Federația Romană de Bob și Sanie, și care se desfășoară în Austria

Ana Cezara Teodorescu este membră a Clubului Sportiv Orășenesc Sinaia, iar cu sporturile de iarnă cochetează încă de la vârsta de 5 ani. A început cu schiul, iar ulterior a încercat și sania, sport care a atras-o și căreia i-a rămas dedicată. De patru ani se antrenează constant, iar acest sezon i-a adus și un titlu mult așteptat.

Ana este elevă în clasa a VII-a șa Școala Gimnazială „Principesa Maria“ din Sinaia. La CSO Sinaia îi are ca antrenori pe Corina Drăgan și Alexandru Comșa. De amintit este și președintele clubului din Sinaia, Liviu Țurea, cel care se implică în susținerea pe toate planurilor sportivilor legitimați aici.

Sursa: observatorulph

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.