Național Ultima oră
Judoka Adrian Șulcă e campion european de juniori!
Judoka Adrian Șulcă  e campion european de juniori!
10/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Judoka Adrian Șulcă  e campion european de juniori! Sportivul român a dominat categoria 73 kg  la competiția desfășurată în Luxemburg, informează Comitetul Olimpic și Sportiv Român. 

Victorii pe linie împotriva  rusului Kantemir Khazhmetov, Ion Tonofrei (Moldova), spaniolului Javier Pena Insausti, italianului Vicenza Pelligra și, în finală, a slovenului Jus Mecilosek. 

Adrian Șulcă, e component al Lotului Olimpic de Tineret de la Oradea, e legitimat la CS Universitatea-CSM Cluj Napoca,  e campion olimpic de tineret, la Buenos Aires 2018. 

„Felicitări, Adrian! Ție și antrenorilor tăi de la Lotul Olimpic din Oradea, antrenorului Emil Morar,  celor care te-au descoperit la Calafat, antrenor Alexandru Pop! Paris 2024 te așteaptă!”, au mai scris reprezentanții COSR pe pagina de socializare.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.