Național Life
Medicul Radu Zamfir, premiat pentru cea mai bună realizare în chirurgie
Medicul Radu Zamfir, premiat pentru cea mai bună realizare în chirurgie
19/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Cea de-a opta ediție a Galei Premiilor de Excelență Medica Academica a marcat 100 de apariții ale publicației și a premiat realizări deosebite din chirurgie, cercetare fundamentală, apariții editoriale în domeniul medical.

Evenimentul a avut loc în decorul select al Palatului Ghica Tei și s-a bucurat de prezența unor personalități de prim rang: acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Române, acad. prof. Victor Voicu, vicepresedintele Academiei și președintele Secției de Științe Medicale, acad. Maya Simionescu, președinta Secției de Științe Biologice a Academiei, prof. dr. Irinel Popescu, președintele Academiei de Științe Medicale, membru correspondent al Academiei Române.

Premiul “Dan Setlacec” pentru cea mai bună realizare în chirurgie a revenit Dr. Radu Zamfir, director executiv al Agenției Naționale de Transplant, pentru realizari obținute în chirurgie și promovarea activității de transplant.  

Laudatio a fost rostit de prof. Irinel Popescu.

Sursa: Medicaademica

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.