Național Ultima oră Cultură
Actriţa Oana-Elena Antonovici a câștigat Marele Premiu al Galei Tânărului Actor - HOP
Actriţa Oana-Elena Antonovici a câștigat Marele Premiu al Galei Tânărului Actor - HOP
04/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Premiul "Ştefan Iordache", Marele Premiu al Galei Tânărului Actor - HOP, a fost câştigat sâmbătă seară, în Gala de închidere, de actriţa Oana-Elena Antonovici, în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti, absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara, promoţia 2019.

Oana-Elena Antonovici a fost prezentă în secţiunea Individual cu spectacolul "Caţa, Caţa, Caţaveanca", după "O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale.

"Mulţumesc, mulţumesc tuturor oamenilor care m-au susţinut astăzi. Mi-am dat seama că am foarte mulţi prieteni. Mulţumesc domnului Gigi Căciuleanu că mi-a dat şansa să particip, la cei 35 de ani ai mei, la gală", a spus actriţa, conform Agerpres.

Marele Premiu al Galei - "Ştefan Iordache" se acordă în memoria marelui artist, care a fost membru al juriului la mai multe ediţii ale Galei HOP, un mare apropiat al acestui eveniment şi al susţinerii tinerilor la început de carieră. Dacă iniţial, începând cu ediţia 2009, acesta a fost acordat pentru cel mai bun actor la secţiunea Individual, începând din anul 2013, organizatorii au decis ca Premiul "Ştefan Iordache" să devină Marele Premiu al Galei.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.