Din Arad Ultima oră
Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru echipa de robotică Delta Force
Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru echipa de robotică Delta Force
03/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Echipa de robotică Delta Force este o poveste frumoasă de succes. S-a născut din pasiunea unor elevi pentru inovație și tehnologie, din grija unor părinți și a unor profesori pentru viitorul copiilor.

 De câțiva ani, echipa s-a dezvoltat și a continuat să surprindă plăcut, să obțină rezultate meritorii la concursuri, să fie în atenția opiniei publice.

 Deputatul Sergiu Bîlcea le-a acordat membrilor acestei echipe diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, care exprimă recunoașterea meritelor Delta Force.

„Sunt mândru de echipa de robotică Delta Force, le-am urmărit evoluția din 2019, este o plăcere să văd cum evoluează an de an. Pasiunea și inteligența i-au ajutat pe acești tineri să obțină rezultate foarte bune la concursuri internaționale, să fie cunoscuți în țară și în străinătate. Le-am acordat diploma «Arădeni cu care ne mândrim», ca semn de apreciere pentru rezultatele obținute și pentru promovarea Aradului în țară și în străinătate. Delta Force demonstrează că putem crește prin educație de calitate, muncă și inovație. Sunt o sursă de inspirație și un model pentru alți tineri, pentru noi toți!”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.