Din Arad Ultima oră Cultură
Expoziția ”Salonul de toamnă”, vernisată la Sala Clio. Poate fi vizitată până în 12 septembrie
Expoziția ”Salonul de toamnă”, vernisată la Sala Clio. Poate fi vizitată până în 12 septembrie
01/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Ultimul eveniment al acestui an a fost vernisat în această seară de 1 septembrie, organizat de Asociația ”Ion Andreescu Arad” în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, la Sala Clio.

În cadrul expoziției ”Salonul de toamnă” au participat 45 de artiști plastici, consecvenți în pasiunea lor pentru frumos și bucuroși să vină în fața publicului arădean, cu cele mai noi creații.

În spațiul generos și primitor al Sălii Clio sunt expuse 84 de lucrări de artă plastică, unde se pot admira teme ca: portretul, natura statică, peisajul, suprarealismul, abstractul și citadine.

Mai sunt expuse în cadrul evenimentului trei lucrări de sculptură, dintre care una este modelată în lut pentru olărit, creația artistului plastic, Estera Kertesz, având titlul ”De n-ar fi ziduri...” și două lucrări de sculptură, una creată din rădăcini de copac, cu titlul, ”Vise” iar cea de a doua este realizată din lemn și marmură roșie de Moneasa, având ca titlu, ”Bunicul”, ambele fiind creațiile artistului plastic, Dan Groza, care vine tocmai din Moneasa, ca să ni le prezinte.

„A expus alături de noi, prietenul nostru, artistul fotograf, Kurunczi Ferenc, trei lucrări de artă fotografică, imagini de toamnă, surprinse în diverse locuri cunoscute din Arad. Expoziția a fost deschisă de criticul de artă, domnul prof. dr. Petraș Lucian. Felicitări tuturor artiștilor participanți în cadrul acestui eveniment, pentru minunatele lucrări expuse! Mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă această seară în compania noastră! Vă așteptăm cu drag să ne vizitați expoziția!”, a transmis Kovats Daniela - Adriana. 

Expoziția poate fi vizitată până în data de 12 septembrie, la Sala Clio, între orele 09.00-17.00.

Foto: Kovats Daniela - Adriana 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.