Din Arad Ultima oră
Domeniul Regal de la Săvârșin, gazda Galei Recunoștinței Medicale
Domeniul Regal de la Săvârșin, gazda Galei Recunoștinței Medicale
30/08/2021 ⋅ 0 comentarii

În data de 2 septembrie, comuna Săvârșin va fi gazda unui eveniment important, Gala Excelenței în Medicină. Evenimentul este organizat de Alianța Vestului pentru Sănătate Publică, formată din Direcțiile de Sănătate Publică Județene: Arad, Hunedoara și Timiș, și se va desfășura pe Domeniul Regal de la Săvârșin. Acesta este dedicat tuturor celor care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei și până în prezent.

Evenimentul se dorește a fi unul de suflet pentru suflet, o exprimare a recunoștinței autorităților și responsabililor din sistemul sanitar față de cei care au trudit neîncetat în slujba sănătății noastre.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților județene și locale, personal medical din cadrul Serviciilor Județene de Ambulanță, unităților medicale, laboratoare, centre de vaccinare, precum și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică județene.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.