Național Din Arad Ultima oră
Arădeanul Tudor Lile a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie din Japonia
Arădeanul Tudor Lile a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie din Japonia
02/08/2021 ⋅ 0 comentarii

Șeful de promoție 2021 de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, elevul cu media 10 la bacalaureat, medaliat cu argint, în 2019, la Olimpiada Internațională „Mendeleev” de la Sankt Petersburg, medaliat cu argint, în 2019, la Olimpiada Internațională de la Paris, medaliat cu aur, în 2021, la Olimpiada Internațională „Mendeleev”, din Rusia, a obținut acum, în Japonia, încă o medalie de aur!, informează reprezentanții Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad.  

„Mulțumim, Tudor Lile, pentru faptul că ai reprezentat Colegiul Național „Moise Nicoară”, Aradul și România la cel mai înalt nivel al performanței! Felicitări, ne-ai făcut mândri că suntem colegii și profesorii tăi! Felicitări, Dan Rotariu, profesor de excepție, de o rară dedicare profesională și modestie specifică oamenilor valoroși!”, este mesajul CN „Moise Nicoară”. 

Rezultatele lotului care a reprezentat România la Olimpiada Internațională de Chimie (IChO 2021), ediția a 53-a, în Japonia, 2021, sunt: 

Raul-Mircea Bodrogean – medalie de aur 

Tudor Lile – medalie de aur 

Alexandru Cătălin Dianu – medalie de aur 

Ștefan Dimitriu – medalie de argint 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.