Național Ultima oră
România a câștigat competiția „1st International Cadet Cup” din Ungaria
România a câștigat competiția „1st International Cadet Cup” din Ungaria
16/07/2021 ⋅ 0 comentarii

România a câștigat competiția „1st International Cadet Cup” din Ungaria. Din echipa României au făcut parte elevii sergent major Robert Bârc și Ilie Popa, elevul sergent David Pop și elevul fruntaș Tudor Creț de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Aceștia  s-au clasat pe primul loc după parcurgerea celor 7 probe ale concursului. Ei au concurat alături de alte 7 echipe de elevi militari din Ungaria, Cehia, Serbia și Ucraina, fiind singurii elevi din România care au participat la această competiție, conform MApN.

Cei patru elevi s-au pregătit mai bine de două luni pentru a concura, fie individual, fie în echipă, la 7 probe aplicativ – militare și de natație. Efortul și munca depuse de elevi pe durata pregătirii și în timpul competiției le-au adus cea mare satisfacţie pe care o poate avea un sportiv, urcarea pe prima treaptă a podiumului de premiere. Cei patru elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au ridicat împreună cupa oferită pentru Locul I dar și cupa pentru Premiul special - „Cea mai bună echipă”!

Foto: Facebook / MApN

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.