Național Ultima oră
David Popovici, un nou record mondial la juniori și calificare în finala de la 200 m liber la Europenele de la Roma!
David Popovici, un nou record mondial la juniori și calificare în finala de la 200 m liber la Europenele de la Roma!
09/07/2021 ⋅ 0 comentarii

Sportivul român David Popovici (16 ani), calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo,a mai reușit astăzi, 9 iulie 2021, un rezultat notabil la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Roma, cu un nou record mondial de juniori (1:45.26) în semifinalele la 200 m.

„Pur și simplu FABULOS! Dar nici măcar acest epitet nu este suficient pentru a descrie prestația lui David Popovici la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Roma.

După ce a spulberat toate recordurile la 100 m liber, sportivul pregătit de către antrenorul Adrian Rădulescu a intrat în lupta cu timpii la 200 m liber. Calificat lejer de dimineață în semifinale (timp 1:50.01), David Popovici a fost MAGNIFIC în această seară. El s-a calificat cu primul timp în marea finală – 1:45.26 – și a stabilit un nou record mondial, european și al competiției de juniori!

Marea finală de la 200 m liber este programată sâmbătă, 10 iulie 2021, de la ora 20:19, ora României”, scrie FRNP.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.