Din Arad Cultură Ultima oră
Filarmonica arădeană vă așteaptă vineri ”La băncuțe”. Concert în aer liber pe Malul Mureșului
Filarmonica arădeană vă așteaptă vineri ”La băncuțe”. Concert în aer liber pe Malul Mureșului
08/07/2021 ⋅ 0 comentarii

Primăria Municipiului Arad cu sprijinul Filarmonicii arădene organizează vineri seara un concert în aer liber, în zona din Parcul Eminescu amenajată recent pentru confortul și plăcerea arădenilor, care a primit denumirea „La băncuțe”. Organizatorii propun publicului un moment muzical  care să inspire emoţie și reflecţie şi să comunice armonie și relaxare.

„Ne propunem să oferim arădenilor momente frumoase, în seri de vară. Vineri, cu începere de la ora 20.00, soliștii Filarmonicii arădene vor susține un program muzical de divertisment, de aproximativ jumătate de oră. Este bine știut că dintotdeauna Parcul Eminescu a fost un punct de întâlnire al melomanilor arădeni care veneau aici pentru a se bucura de concertele de pe esplanadă. Prin această inițiativă încercăm se recreăm atmosfera de odinioară, prin organizarea săptămânală a unor întâlniri muzicale de acest fel”, a afirmat viceprimarul Lazăr Faur.

„Este un eveniment deosebit care onorează Filarmonica arădeană. Vom pregăti un program de divertisment adaptat acestui gen de întâlniri în aer liber. Invităm așadar publicul meloman, în Parcul Eminescu, «La băncuțe»”, a declarat managerul Filarmonicii Arad, Doru Orban.  

Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la  nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.


 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.