Național Ultima oră
Denis Florin Mihai, micul "uriaș" al Lotului român de Greco-romane, a cucerit medalia de bronz la Europenele de juniori
Denis Florin Mihai, micul "uriaș" al Lotului român de Greco-romane, a cucerit medalia de bronz la Europenele de juniori
04/07/2021 ⋅ 0 comentarii

Sportivul român Denis Florin Mihai a cucerit medalia de bronz la cat. 55 kg, sâmbătă, la lupte greco-romane, în cadrul Campionatelor Europene pentru juniori de la Dortmund, după ce l-a învins în meciul decisiv pe armeanul Garnik Hovhanisian.

„Medalie de bronz pentru România la Campionatul European de Juniori din Germania! Micul "uriaș" al Lotului de Greco-romane - Mihai Denis cucerește medalia de bronz în cadrul categoriei 55 kg! Felicitări, Denis! Felicitări antrenorilor Cătălin Matache și Mircea Constantin, întreg staff-ului tehnic precum și clubului SCM Bacău si antrenorului Butucaru Ion.”, au scris reprezentanții Federației Române de Lupte pe pagina de socializare.

România încheie Europenele de juniori cu două medalii de bronz, prima fiind obţinută de Georgiana Lavinia Antuca, la cat. 50 kg.


Foto: FRL

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.