Național Life
Ea este Teba, câinele polițist care a prins autorul dublei crime de la Satu Mare în doar patru ore
Ea este Teba, câinele polițist care a prins autorul dublei crime de la Satu Mare în doar patru ore
14/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Afacerilor Interne a omagiat-o, printr-o poastre în mediul online,  pe Teba, câinele polițist care a descoperit criminalul de la Satu Mare. 

”Mulțumim, TEBA!

Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare!

Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal.

TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!

Mulțumim, TEBA! Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!”, au scris reprezentanții MAI. 

Conform presei locale, autorul crimei din Bârsău a fost descoperit cu ajutorul unui câine de urmă al IPJ Maramureș, în cazul dublei omucideri din localitatea Bârsău de Sus. O femeie de 54 de ani și alta de 63 au fost găsite decedate în casa care aparținea victimei de 54 de ani.

Surse citate de PresaSM au relatat că Teba a prins urma, cu toate că a fost dificil din cauza timpului scurs și a diluării mirosurilor, acesta oprindu-se exact în fața casei suspectului.

Teba îşi desfăşoară activitatea alături de poliţiştii din Maramureş, făcând victime pe bandă rulantă printre infractori și, împreună cu conductorul său, a fost premiat în acest an cu cea mai înaltă distincţie a Poliţiei Române.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.