Național Life Externe
Prințul Charles a deschis expoziţia de fotografii organizată la Londra pentru a marca 30 de ani de la Revoluția din 1989
Prințul Charles a deschis expoziţia de fotografii organizată la Londra pentru a marca 30 de ani de la Revoluția din 1989
14/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, a deschis, joi, expoziţia de fotografie ”Apertures of a Revolution. Fotografii din decembrie 1989”, organizată de Institutul Cultural Român din Londra în parteneriat cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi Agerpres.

În cadrul evenimentului, conform jurnalemigrant.com, Prințul de Wales a vorbit despre afecțiunea pe care o are pentru România, amintind că una dintre stră-străbunicile sale este din Transilvania, regiune al cărei mare admirator este Charles.

”Legăturile mele cu țara voastră înseamnă foarte mult pentru mine. E minunat să văd schimbările din ultimii 30 de ani, ceea ce s-a întâmplat în România, prin eforturile depuse de atâția oameni. Și dacă aș putea spune așa, ceea ce este de asemenea minunat este să văd contribuția imensă a comunității românești aici, în Regatul Unit”, a declarat Prințul Charles în cadrul evenimentului organizat la Londra.

Potrivit unui comunicat ICR, expoziţia redă vizual povestea Revoluţiei Române, folosind fotografii făcute acum 30 de ani la Timişoara şi Bucureşti. 

La sfârșitul vizitei, ASR Prințul de Wales a primit o fotografie din expoziție, care are mesajul ”Copiii noștri vor fi liberi”.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.