Național Ultima oră
S-a mai închis o filă de istorie. Veteranul de război Laurean Deac a trecut la cele veșnice la 99 de ani
S-a mai închis o filă de istorie. Veteranul de război Laurean Deac a trecut la cele veșnice la 99 de ani
15/06/2021 ⋅ 1 comentarii

"Am suferit tare mult, dar Dumnezeu m-a ajutat să merg înainte. Până când? Când Dumnezeu va zice destul și eu o să zic destul!", spunea nu de mult Veteranul de război Laurean Deac.

Doar câteva luni au trecut de când veștile venite dinspre Veteranul de război Laurean Deac erau de sărbătoare. Împlinea în luna februarie 99 de ani. 

Astăzi, 15 iunie, pesemne că „Dumnezeu a spus destul”.  

Astăzi, odată cu plecarea sa la cele veșnice, sărbătoarea s-a mutat în înaltul cerului, acolo unde ni s-au adunat la ceas de taină cei mai mulți dintre veterani.  

Anunțul plecării la cele veșnice a veteranului de război Laurean Deac a fost făcut de Petruța Pop, șeful Cercului Militar Alba Iulia.  

”De aproximativ o oră, veteranul de război, LAUREAN DEAC, a plecat dintre noi, spre Veșnicie, la întâlnirea cu Tatăl Ceresc și cu cei dragi ai săi. 

Aseară am fost la el pentru a-l vedea pentru ultima dată și pentru a-mi lua rămas bun. Mulțumesc din inimă pentru nenumăratele momente sincere petrecute împreună, moș Deac! Mi-ai fost drag ca și cum ai fi fost moșu' meu! Drum lin spre Cer, drag veteran! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Petruța Pop pe pagina de socializare.  

Dumnezeu să ni-l odihnească în pace! 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

18.06.2021 09:23
Cătălin Vasile
Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace!