Național Ultima oră
Sorana Cîrstea s-a calificat categoric în optimi la Roland Garros, pentru prima dată din 2009
Sorana Cîrstea s-a calificat categoric în optimi la Roland Garros, pentru prima dată din 2009
04/06/2021 ⋅ 0 comentarii

Sorana Cîrstea s-a calificat categoric în optimi la Roland Garros, pentru prima dată din 2009, iar acum se va duela cu Tamara Zidansek (23 de ani, locul 85 WTA), din Slovenia, pentru un loc în sferturi.

După victoria cu Kastakina, Cîrstea a fost emoționată până la lacrimi. Momentul a fost publicat și pe contul de Twitter al Roland Garros.

L'Equi pe scrie că Sorana Cîrstea s-a impus fără emoții în fața jucătoarei din Rusia: "Sorana Cîrstea nu a tremurat în meciul cu Daria Kasatkina și s-a calificat în optimi la Roland Garros, după o victorie cu 6-3, 6-2.

Românca aflată pe locul 54 WTA a avut nevoie de două seturi scurte pentru a-și rezerva locul în optimile de finală. Cîrstea a avut un joc foarte solid, iar acum va evolua, după zece ani, în optimi pe zgura din Paris. Cîrstea a avut emoții la început, după o căzătură în urma căreia a solicitat un time-out medical. După zece minute, Sorana a revenit pe teren bandajată la gleznă și nu a mai acuzat dureri", scrie L'Equipe.

Sursa: digisport.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.