Național Life Ultima oră
Poiana cu narcise din Munţii Rodnei își așteaptă vizitatorii
Poiana cu narcise din Munţii Rodnei își așteaptă vizitatorii
02/06/2021 ⋅ 0 comentarii

Poiana cu narcise din Munţii Rodnei, aflate în aceste zile în perioada maximă de înflorire, îi aşteaptă pe turiştii care nu se tem să se aventureze până la altitudinea de 1.600 de metri, pentru a admira de aproape covorul de flori.

Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei a informat, pe pagina de socializare, că perioada optimă pentru vizitare este după 3 iunie şi a recomandat pentru urcare traseul de la Izvorul Roşu - Dealu Popii, având în vedere că drumul comunal Rodna - Valea Vinului este în reabilitare.

Turiştilor li se recomandă să se informeze asupra stării vremii, să folosească o ţinută adecvată pentru drumeţie şi să aibă asupra lor o haină de ploaie.

Cei de la Parcul Naţional Munţii Rodnei reamintesc faptul că, fiind vorba despre o rezervaţie naturală, este interzisă ruperea sau scoaterea din rădăcină a narciselor.

Poiana cu narcise are o suprafaţă de circa cinci hectare şi este situată pe versantul estic al Vârfului Saca, la altitudinea de 1.600 de metri.

Foto: Parcul Național Munții Rodnei

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.