Național Ultima oră
Ziua Copilului - Intrare gratuită pentru copiii de până la 14 ani la Expoziţia Regală de la Palatul Elisabeta
Ziua Copilului - Intrare gratuită pentru copiii de până la 14 ani la Expoziţia Regală de la Palatul Elisabeta
31/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Expoziţia Regală de la Palatul Elisabeta va fi deschisă publicului, între orele 10,00 - 18,00, marţi, 1 Iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Copiii în vârstă de până la 14 ani vor avea intrarea gratuită, potrivit unui comunicat postat luni pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Se pot vizita palatul, grădina şi magazinul de suveniruri, care s-a deschis în ziua de 10 Mai, vizitatorii putându-l vedea după turul palatului şi turul grădinii.

Expoziţia va mai fi deschisă în perioada 3-6 iunie, precum şi în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunţate ulterior.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar, tarifele acestora fiind: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 RON; pentru adulţi 40 RON.

Pentru fotografierea profesională, realizată cu blitz sau trepied, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 1.000 lei / oră, iar pentru filmarea profesională, realizată cu camera de luat vederi, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 2.500 lei /oră.

Expoziţia are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, fiind un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale.


Foto: Familia Regală  

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.