Național Din Arad Ultima oră
România în sprijinul Ucrainei. O nouă misiune internațională condusă de pompierii arădeni
România în sprijinul Ucrainei. O nouă misiune internațională condusă de pompierii arădeni
28/05/2021 ⋅ 0 comentarii
Pompierii arădeni au asigurat transportul unor materiale și echipamente sanitare, ce constau în combinezoane, măști chirurgicale, măști FFP2, FFP3, viziere și dezinfectanți, petru Ucraina.
Predarea/primirea materialelor s-a realizat astăzi, 28 mai 2021, la Cernăuți, în prezența secretarilor de stat din cadrul MAE și MAI, din România, Dan NECULĂESCU și șeful DSU, dr. Raed ARAFAT, a ambasadorului român la Kiev și a consulului general al României de la Cernăuți, precum și a oficialilor din țara vecină.

Guvernul României a aprobat acordarea de asistență internațională țării vecine, afectată de pandemia de SARS-CoV-2, urmare a solicitării Ucrainei, transmisă Centrului Euro-Atlantic de Coordonare a Răspunsului la Dezastre (NATO-EADRCC).

Foto: IGSU

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.