Național Ultima oră
Performanță pentru înotătorul român David Popovici! La doar 16 ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Performanță pentru înotătorul român David Popovici! La doar 16 ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo
20/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Campionatele Europene de la Budapesta au adus o calificare la Jocurile Olimpice pentru puștiul de doar 16 ani David Popovici. În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câștigat seria a șaptea cu timpul de 48 de secunde și 30 de sutimi, conform eurosport.ro.

"Rezultat superb pentru natația românească și pentru sportul din țara noastră. Înotătorul David Popovici (16 ani) s-a calificat azi dimineață la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Talentat, muncitor și extrem de ambițios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 s și va evolua diseară, de la ora 19:24, în semifinale. David Popovici este al treilea înotător român care a obținut dreptul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo după Robert Glință și Daniel Martin", se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.