Din Arad Cultură Ultima oră
Proiectul arădean ”Turism de o zi” se pregătește de lansare
Proiectul arădean ”Turism de o zi” se pregătește de lansare
19/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad se pregătește să lanseze proiectul ”Turism de o zi” în județul Arad, un program prin care arădenii vor putea cunoaște mai bine obiectivele turistice care există în județ. 

"Am testat, împreună cu colegii de la Centrul Cultural Județean Arad și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, unul dintre traseele pe care le propunem arădenilor în programul „Turism de o zi”. Traseul include bisericile de lemn de la Julița, Troaș, Corbești, Roșia și Obârșia, Casa memorială „Eugen Popa” de la Săvârșin și Domeniul Regal de la Săvârșin, precum și masa de prânz într-un restaurant local, pentru sprijinirea micilor afaceri din județ. Estimăm că durata unui traseu va fi de aproximativ 8-10 ore. Ne propunem ca prin acest program să prezentăm arădenilor locuri frumoase, dar care până acum au fost mai puțin accesibile din județ. Pe acest traseu pe Valea Mureșului, partenerii noștri sunt Muzeul Național al Țăranului Român din București, primăriile comunelor Săvârșin și Petriș. Vă vom informa despre momentul în care demarăm programul și despre amănunte referitoare la celelalte trasee din județ" - a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. 

FotoCentrul Cultural Judetean Arad 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.