Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Performanță chiar și în pandemie! Echipa Colegiului Național „Moise Nicoară" a obținut locul I, la faza națională a concursului Geomondis
Performanță chiar și în pandemie! Echipa Colegiului Național „Moise Nicoară" a obținut locul I, la faza națională a concursului Geomondis
17/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Performanță chiar și în pandemie! Echipa Colegiului Național „Moise Nicoară", formată din elevii Lorin Micula, clasa a IX-a, Brianna Rațiu, clasa a X-a, Hugo Toth, clasa a XI-a și Radu Pătuleanu, clasa a XII-a, a obținut locul I, la faza națională a concursului Geomondis.  

Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a Colegiului. Elevii au fost pregătiți de profesorii Alina Bereteu și Radu Bereteu. Concursul s-a desfășurat la București, iar în competiție elevii arădeni au concurat cu elevi din cele mai prestigioase licee din țară. 

Un rezultat de excepție, care demonstrează încă o dată faptul că la ,,Moise Nicoară”, chiar și în condiții de pandemie și de cursuri online, se muncește pentru performanță. 

Felicitări elevilor și profesorilor pentru această reușită remarcabilă! 


Foto: Colegiul Național „Moise Nicoară”

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.