Național Ultima oră
Veteranul de război Constantin Drăgulescu, sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani
Veteranul de război Constantin Drăgulescu, sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani
17/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război lt. rtr. DRĂGULESCU CONSTANTIN a fost sărbătorit, ieri, 16 mai 2021, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.  

Reprezentanții AMVVD Filiala Vâlcea au oferit veteranului de război din comuna Roiești o diplomă aniversară și un coș de produse alimentare.  

”Încercăm să aducem un strop de bucurie și recunoștință în viața unor oameni de o valoare inestimabilă care, după toate sacrificiile făcute și greutățile îndurate în timpul războiului, au trebuit să clădească o țară de care noi, urmașii lor, să ne putem bucura.”, spun reprezentanții Asociației vâlcene. 

”Pretutindeni pe unde a trecut, și-a făcut datoria în mod exemplar, lăsând în urma sa dovezi demne de admirat. A contribuit, astfel, în mod semnificativ la construirea unor edificii importante din comuna în care locuiește și în multe alte orașe unde și-a desfășurat activitatea profesională.  

Este și în prezent o persoană implicată și activă, iar dacă picioarele sale nu ar purta povara atâtor ani de trudă, ar munci și acum, datorită inimii sale mari și generoase, cot la cot cu tinerii. 

Nici o formă de recunoștință umană nu este pe măsura unor astfel de personalități.  

Putem însă, să fim conștienți de valoarea acestor contemporani ai noștri care au scris istoria poporului român de care suntem mandri în timp ce ei trăiesc, în continuare, în modestie și demnitate.”, a consemnat Slabu Gabriel, AMVVD Vâlcea. 

Îi dorim veteranului nostru de război viață îndelungată și multă sănătate! 

 

Foto: Slabu Gabriel 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.