Din Arad Cultură Ultima oră
Noi umblăm a colinda. Concert de colinde tradiționale, la Filarmonica de Stat Arad
Noi umblăm a colinda. Concert de colinde tradiționale, la Filarmonica de Stat Arad
11/12/2019 ⋅ 0 comentarii

O invitație de nerefuzat vine pentru această seară de 11 decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat Arad. 

Se apropie Crăciunul. Lumea întreagă se schimbă la acest gând. Treburile importante mai pot să aștepte, ritmul se încetinește, se face liniște, e tihnă, inima se aude mai ușor și ne bucurăm.
Și totuși auzim deseori că nu mai e cum era odată. Mai demult sărbătoarea începea mai din vreme, avea altă amploare și dura parcă mai mult. Oamenii se concentrau mai ușor pe esență și bucuria se amplifica.
Dorul unui astfel de Crăciun îl avem cu toții, dar pare că la orașe, gonim după Crăciunul de altă dată în multe feluri și nu îl găsim mereu.
Pentru a ne alina acest dor și pentru a trăi bucuria unui Crăciun de-adevăratelea vă invităm la un concert de colinde susținut de tineri care au descoperit bogăția colindelor vechi și a obiceiurilor și și-au dat seama că ele reușesc să redea fidel bucuria autentică și nemăsurată adusă de această sărbătoare.
 Cum bucuria se cere împărtășită, vă invităm să descoperiți acest mod de a sărbători, în cadrul acestui concert cu mult drag,
spun organizatorii evenimentului, Asociația Suflet Tânăr Arădean.

Invitați: Grupul Sf. Ioan Damaschin
Grupul Sf Lavrentie
 Corul Școlii Sf. Ierarh Nicolae

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.