Din Arad Ultima oră
Vizită regală la filiala din Arad a Crucii Roşii şi Secţia Pediatrie II
Vizită regală la filiala din Arad a Crucii Roşii şi Secţia Pediatrie II
15/04/2021 ⋅ 0 comentarii
Joi, 15 aprilie 2021, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au făcut o vizită cu caracter public în municipiul Arad
În prima parte a zilei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat sediul Crucii Roșii Române din Arad unde s-au întâlnit cu reprezentanții conducerii și voluntarii filialei.
Majestatea Sa Margareta, Președintele Crucii Roșii Române, a fost impresionată de activitatea filialei din Arad și a apreciat în mod special implicarea voluntarilor organizației locale.
În continuarea vizitei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trecut pragul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad unde au vizitat secția Pediatrie II, recent renovată.


Cuplul regal a fost întâmpinat de managerul spitalului și de membri ai personalului medical, precum și de reprezentanți ai Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad.
Secția Pediatrie II are sediul într-o clădire construită în anul 1910, ultima reabilitare a secției medicale având loc în anul 1995. Anul acesta s-a încheiat renovarea și modernizarea Secției Pediatrie II cu sprijinul Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad.


Foto: Familia Regală a României

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.