Național Din Arad Cultură Ultima oră
Artiștii Filarmonicii Arad au cântat pe treptele Palatului Cultural în semn de mulțumire pentru toți cei care i-au sprijinit pentru salvarea instituției
Artiștii Filarmonicii Arad au cântat pe treptele Palatului Cultural în semn de mulțumire pentru toți cei care i-au sprijinit pentru salvarea instituției
13/04/2021 ⋅ 0 comentarii

Artiștii Filarmonicii Arad au cântat astăzi pe treptele Palatului Cultural în semn de mulțumire pentru toți cei care i-au sprijinit pentru salvarea instituției. 

”Am ales să cântam pe treptele instituției Filarmonicii, locul pe care noi îl numim ACASĂ, in semn de mulțumire pentru toți cei care ne-au arătat sprijinul în demersul nostru de a salva aceasta instituție. 

Peste 6000 de persoane până în prezent au semnat petiția online lansată de noi, am primit sute de mesaje de susținere din partea iubitorilor de muzica, de frumos, am simțit sprijinul necondiționat al colegilor noștri din țară și din lume, ne-am bucurat de atenția și susținerea presei locale și naționale, am fost surprinși extrem de plăcut de susținerea suporterilor clubului de fotbal UTA, și tuturor vrem sa le mulțumim cum altfel, decât dăruindu-le o parte din sufletul nostru, prin muzică.  

Muzica este ceea ce știm să facem cel mai bine, muzica ne reprezintă, trăiește în noi și prin noi.  

Avem speranța că autoritățile locale, vor găsi soluția salvatoare, pentru ca instituția Filarmonicii, prin artiștii ei, să poată oferii în continuare prin muzică, speranță, bucurie și să fie o mândrie pentru acest oraș frumos, Arad, atrăgându-și prin aceasta respectele și încrederea miilor de oameni care ne susțin.  

Dumnezeu să le dea înțelepciune!”, au scris Artiștii Filarmonicii Arad pe pagina de socializare. 

Petiția inițiată pentru salvarea Filarmonicii poate fi semnată AICI 

Foto: Facebook / Artiștii Filarmonicii Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.