Național Din Arad Social
Oamenii de lângă noi. Un arădean de 22 de ani a găsit un portofel plin cu bani și l-a predat polițiștilor
Oamenii de lângă noi. Un arădean de 22 de ani a găsit un portofel plin cu bani și l-a predat polițiștilor
09/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Începutul de săptămână a fost unul norocos pentru un arădean în vârstă de 57 de ani, după ce a fost contactat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică pentru a-i fi înmânat un portmoneu pierdut în jurul orelor 10.30, informează Poliția Locală Arad. 

Mare i-a fost bucuria lui S.M.G. în momentul în care a reintrat în posesia portmoneului având conținutul intact, ținând cont de faptul că în interiorul acestuia se găsea o sumă de bani de ordinul miilor de lei, euro, forinți, bijuterii, acte și carduri bancare.

Toate bunurile respective au fost recuperate în cel mai scurt timp datorită faptului că un tânăr de 22 de ani care lucrează ca frizer pe strada Mihai Eminescu, s-a adresat polițiștilor locali imediat după ce a găsit portofelul. 

Gestul este unul cu atât mai frumos cu cât Corbei David, necăsătorit și plătitor de credit pentru apartamentul cumpărat prin programul „Prima Casă” a considerat că este imperativ necesar ca persoana care pierduse valorile sus-menționate în pragul sărbătorilor să reintre cât mai repede în posesia acestora, motiv pentru care a și acționat în consecință.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.