Național Cultură Ultima oră
Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile pentru vizitatori
Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile pentru vizitatori
31/03/2021 ⋅ 0 comentarii
Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile, iar publicul este așteptat în perioadele:
Vineri 2 – duminică 25 aprilie 2021
Sâmbătă 8 mai – duminică 6 iunie 2021
Vizitatorii pot veni la palat în fiecare săptămână din aceste perioade, de joi până duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 și 14.00 -17.00.
Expoziția va fi deschisă, de asemenea, în lunile iulie, august, septembrie, octombrie și noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunțate ulterior.
Expoziția va avea elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii și texte care descriu pe larg expoziția permanentă.
Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).
Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. 
Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.
Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ 
Expoziția are un caracter permanent, este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an și reprezintă un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.