Național Ultima oră
Simona Halep s-a calificat în al treilea tur Australian Open
Simona Halep s-a calificat în al treilea tur Australian Open
10/02/2021 ⋅ 1 comentarii

Simona Halep s-a calificat în al treilea tur Australian Open după ce a eliminat-o pe australianca Ajla Tomljanovic, favorita numărul 32, într-un adevărat thriller la turneul de la Antipozi.

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC 4-6, 6-4, 7-5

Al doilea set a început perfect pentru Halep, cu break chiar în primul game însă australianca a revenit imediat și a readus egalitate după încă un game în care Simona a făcut prea multe erori neforțate.

Cu toate acestea, game după game jocul Simonei s-a îmbunătățit considerabil, erorile s-au rărit iar campioana de la Wimbledon a reușit în cele din urmă să se impună cu 6-4 pentru a împinge partida în setul decisiv.

Totuși, decisivul nu a curs deloc în favoarea lui Halep. Chiar dacă ambele au cedat în continuare game-uri pe propriul serviciu, erorile au revenit în jocul Simonei. În cele din urmă însă, campioana de la Wimbledon a fost mai puternică mental și s-a impus în final cu 7-5, după ce a obținut un break decisiv chiar la sfârșitul partidei, la 5-5.

Sursa: eurosport.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

12.02.2021 09:27
Raducu Mihai
Succesele nepretuitei [indeajuns]noastre tenismene Simona Halep,reusesc sa tina inca- sus drapelul TRICOLOR al Romaniei.Multumim Simona pt motivele de mandrie si de bucurie pe care ni le oferi! Sanatate si bafta in finala turneului din Australia!