Național Sport
România a învins Ungaria și s-a calificat în faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia
România a învins Ungaria și s-a calificat în faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia
06/12/2019 ⋅ 0 comentarii

România a învins Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia! 

Adversarele României din grupa principală vor fi Rusia, Suedia și Japonia. 

Prima repriză a înfruntării cu vecinele din Vest a amintit de eșecul umilitor cu Spania. Apărarea a fost inexistentă,  poarta nu a ajutat, iar Ungaria a intrat la pauză cu un  avantaj de 6 goluri, unul ce părea insurmontabil.   Fața „tricolorelor” a fost altă în partea secundă. Pristăviță și Seraficeanu, surprizele lui Ryde, au jucat la cote fenomenale, iar Neagu a fost absolut perfectă de la 7 metri. Cu 10 minute înainte de final, România s-a apropiat   la o singură lungime.   Finalul a fost dramatic. România a egalat în ultimul minut, apoi s-a apărat perfect. Am avut 30 de secunde pentru un gol al izbăvirii. 

Sursa: gsp.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.