Național Ultima oră
Poliția Animalelor. Peste 16 persoane pe un loc pentru posturile de polițist scoase la concurs
Poliția Animalelor. Peste 16 persoane pe un loc pentru posturile de polițist scoase la concurs
08/01/2021 ⋅ 1 comentarii

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecţia animalelor.

"În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecţia animalelor. Cea mai mare concurenţă este pe posturile de agent de poliţie, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri Agerpres.

Au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliţie scoase la concurs şi 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofiţer de poliţie.

De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofiţer de poliţie cu specializarea medic veterinar.

"În această perioadă, se desfăşoară activitatea de validare a candidaturilor şi probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfăşoare proba scrisă", arată sursa citată.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

11.01.2021 07:25
Lubita Iancu
Foarte bine să fie odată pentru totdeauna și aceste animale apărate de răufăcători dar atunci când merg intr-o misiune de salvare 3polițiști, unul din ei sa fie veterinar pentru că nimeni nu știe ce vor găsi la fața locului și până ajung ei cu animalul la un veterinar, poate muri!