Național Ultima oră
Mihai Neșu, pas important spre recuperare. Fostul fundaș al echipei naționale a reușit să mănânce singur
Mihai Neșu, pas important spre recuperare. Fostul fundaș al echipei naționale a reușit să mănânce singur
06/01/2021 ⋅ 0 comentarii

Mihai Neșu, fostul fundaș al echipei naționale, a făcut încă un pas important spre recuperare: a reușit să mănânce singur, fără ajutorul altor persoane, la10 ani după accident. 

Neșu a postat pe pagina de socializare un clip video care emoționează, reacțiile internauților neîntâziind să apară, filmulețul înregistrând peste 1.400 de share-uri, comentarii de încurajare și aproape 10.000 de like-uri.

Pe lânga lupta personală, Mihai Neșu luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, puteți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844, prin care se donează lunar 2 euro.

”Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844.

Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme”, spune Mihai Neșu.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.