Național Din Arad Sănătate Ultima oră
Primul medic arădean a fost vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2
Primul medic arădean a fost vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2
04/01/2021 ⋅ 0 comentarii

Primul medic arădean a fost vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2, în această dimineață. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pe pagina de socializare.

Medicul vaccinat este Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie.

”Primul medic arădean a fost vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2 în urmă cu câteva minute! Este vorba despre dna dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie, unul dintre medicii care este în linia întâi, în lupta cu COVID-19, de la începutul pandemiei.” – SCJU Arad

”Sunt foarte fericită astăzi pentru că am așteptat această zi de zece luni, din luna martie, de când am început să tratăm pacienți diagnosticați cu COVID-19. Chiar dacă respectăm toate măsurile de prevenție – dezinfectarea și spălarea mâinilor cât mai des, purtăm măști, distanțarea socială..., din păcate constatăm că virusul continuă să se propage. Eu cred că singura măsură logică și eficientă o reprezintă vaccinarea, imunizarea.  Eu vă doresc sănătate și responsabilitate – responsabilitate față de dumneavoastră și față de cei din jurul dumneavoastră”, a declarat dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

La nivelul spitalului s-au amenajat patru puncte de vaccinare – în clădirea din Strada Stephan Ludwig Roth (Grădiște), în sediul central al instituției – strada Andrenyi Karoly, la fostul Spital Municipal – Piața Mihai Viteazu și pe Bulevardul Revoluției, la Policlinica Dacia. 

”Azi dimineață am preluat de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, 41 de flacoane de vaccin, iar în cursul zilei de astăzi vor fi vaccinați 203 angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Doamna doctor Dana Olar este primul medic din spital care s-a vaccinat, la centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth. Dr. Dana Olar este unul dintre medicii din prima linie, în lupta cu virusul SARS CoV-2, încă de la începutul pandemiei. Mulțumesc întregului personal al spitalului pentru eforturile pe care le depune, zi de zi, în lupta cu acest virus”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.