Național Din Arad Life Ultima oră
Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de Ziua Națională a României
Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de Ziua Națională a României
30/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Ziua României se sărbătorește și la Cascada Niagara, grație unei inițiative a Ambasadei României din Ottawa și a emisiunii ”Noi, Românii”, realizată de arădeanul Raul Dudnic.

 „La solicitarea emisiunii noastre TV, Noi Românii, Niagara Parks Commission a fost de acord să lumineze cascada în culorile steagului românesc în onoarea Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie, între orele 21.45 și 22. Mulțumim comisiei Niagara Parks care a fost de acord să accepte cererea noastră cu un preaviz atât de scurt”, spun inițiatorii acestei acțiuni, conform pressalert.ro.

Iluminarea cascadei Niagara în culorile drapelului românesc  poate fi văzută în direct AICI

Recent, Raul Dudnic a câștigat premiul pentru televiziune acordat de The Canadian Ethnic Media Association (CEMA), la cea de-a 42-a ediție a evenimentului „Annual Awards for Journalistic Excellence“, distincțiile fiind acordate în cadrul unui spectacol virtual care a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie. 

Născut la Arad, strămutat la Timișoara la vârsta de 12 ani, cu exact un sfert de secol în urmă, în 1995, Raul Dudnic a plecat definitiv în Canada, unde realizează diverse emisiuni dedicate comunității românești.

Foto: pressalert.ro

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.