Național Din Arad Social
Daruri pentru copiii de la Casele de tip Familial Sântana
Daruri pentru copiii de la Casele de tip Familial Sântana
03/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Arhiepiscopia Aradului a dăruit luni, 02 decembrie 2019, daruri copiilor rezidenți ai Caselor de tip Familial Sântana. Copiii s-au bucurat de darurile primite, exprimându-și recunoștința pentru atenția personală și spirituală oferite de Arhiepiscopia Aradului. 

”Activitățile social-educative și filantropice reprezintă sprijinul unei solidarități concrete, reflectarea și semnul iubirii milostive a lui Dumnezeu, care nu-i abandonează niciodată pe fiii săi în nevoi, ci le dăruiește mereu minunate resurse pentru inimă și rațiune pentru a putea face față cum se cuvine greutăților vieții. În acest fel chiar educația, primirea și solidaritatea față de copii, devine vestire a Evangheliei solidarității”, a spus Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.