Național Social Religie Ultima oră
Mitropolia Banatului, din nou în sprijinul bolnavilor de coronavirus aflați în secțiile de terapie intensivă
Mitropolia Banatului, din nou în sprijinul bolnavilor de coronavirus aflați în secțiile de terapie intensivă
13/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Mitropolia Banatului vine din nou în sprijinul bolnavilor de coronavirus, iar prin grija Părintelui Mitroolit Ioan secțiile de terapie intensivă ale spitalelor „Victor Babeș” și județean din Timișoara au primit lenjerii de pat de unică folosință și alte echipamente de protecție.

În acest sens, au fost achiziționați 1000 m de material din care măicuțele de la Centrul eparhial au confecționat lenjerii de pat de unică folosință, precum și alte echipamente de protecție, necesare în cele două unități medicale.

”Grija permanentă a Părintelui Mitropolit Ioan pentru cei aflați pe patul de suferință constituie un exemplu pilduitor pentru noi toți și, în același timp, o chemare la împreună lucrare, la solidaritate și la comuniune de iubire ,mai ales în aceasta perioada de pandemie.”, au transmis reprezentanții Mitropoliei Banatului. 

Activitatea socială a Arhiepiscopiei Timișoarei se desfășoară prin implicarea sectorului social-filantropic care, în funcție de multele cereri, încearcă să ofere ajutor și contribuie la susținerea eforturilor autorităților, instituțiilor și ONG-urilor în lupta cu acest agent patogen SARS-CoV-2.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.