Din Arad Ultima oră
Un poliţist arădean a donat plasmă de cinci ori. Nevoia de plasmă și sânge este din ce în ce mai mare
Un poliţist arădean a donat plasmă de cinci ori. Nevoia de plasmă și sânge este din ce în ce mai mare
12/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Arad - Secția 2 Rurală Arad a donat astăzi plasmă, pentru a 5-a oară.

”Cinci ore petrecute în ultimele 4 luni la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, câteva programări telefonice și o bună disciplină a donatorului au făcut posibilă recoltarea și validarea a 15 unități de plasmă salvatoare pentru cei internați în Secțiile de Terapie Intensivă. Bolnavii și familiile acestora aduc mulțumiri pe această cale eroului necunoscut.”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Arad.

Nevoia de plasmă și sânge este din ce în ce mai mare în această perioadă, astfel că polițiștii arădeni vor continua să doneze sânge și plasmă.

”Colegul nostru crede că este datoria lui și a fiecăruia dintre noi să-i ajutăm pe cei care au atâta nevoie de lichidul salvator”, susţin reprezentanţii Poliţiei Arad.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.