Național Social Cultură Ultima oră
Violonistul Alexandru Tomescu a cântat live, în aer liber, de Ziua Mondială a Copiilor Orfani
Violonistul Alexandru Tomescu a cântat live, în aer liber, de Ziua Mondială a Copiilor Orfani
11/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Armonii și acorduri unice au răsunat în Piața Unirii din București, acolo unde fântâna centrală a fost luminată în albastru. 

Concertul susținut de violonistul Alexandru Tomescu a fost dedicat tuturor copiilor care au trecut sau trec prin trauma separării de părinți și a instituționalizării.

Astfel, 1600 de copii care trăiesc în sărăcie extremă vor fi ajutați cu hrană, haine groase, lemne pentru foc și materiale de construcție. 

”În contextul crizei actuale, tot mai multe familii din România se confruntă cu sărăcia extremă, iar copiii acestor familii riscă să ajungă în orfelinate, lipsiți de dragoste, atenție și ocrotire. Este misiunea noastră, a celor care credem că locul fiecărui copil este acasă, alături de familie, să dăm o mână de ajutor, să facem o donație.

Cel mai simplu, este să dai chiar acum un SMS cu HOPE la 8844. Prin acest SMS donezi 2 euro lunar. Cu ajutorul fiecăruia dintre noi,va duce în casele a 1600 de copii care trăiesc în sărăcie extremă, hrană, haine groase, lemne pentru foc și materiale de construcție. Cu intervenții care nu costă mult, un copil aflat azi în sărăcie extremă, în curând poate trăi în siguranță alături de propria familie”, a spus Alexandru Tomescu, potrivit europafm.ro.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.