Național Ultima oră
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, aleasă în Comitetul Executiv al Ligii Europene de Nataţie
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, aleasă în Comitetul Executiv al Ligii Europene de Nataţie
08/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a fost aleasă, duminică, în Comitetul Executiv al Ligii Europene de Nataţie (LEN), conform site-ului FRNPM.

Din cauza pandemiei de coronavirus, alegerile au avut loc online, iar Potec a fost aleasă în Comitetul Executiv al LEN alături de alţi opt membri.

Alături de Camelia Potec, care a primit 93 de voturi din 104, din Executivul LEN mai fac parte Joe Caruana Curran (Malta), Christer Magnusson (Suedia), Pedrag Sloboda (Croaţia), Aleksandar Sostar (Serbia), Marco Stacchiotti (Luxemburg), Alexei Vlasenko (Rusia), Sami Wahlman (Finlanda) şi Noan Zwi (Israel).

Italianul Paolo Barelli a fost reales preşedinte al LEN, pentru al treilea mandat, iar secretarul general David Sparkes (Marea Britanie) a fost reconfirmat prin vot.

Foto: Facebook / FRNPM

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.