Național Sănătate Life Ultima oră
Virgil Ianțu: Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Vă rog, nu stați pe gânduri!
Virgil Ianțu: Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Vă rog, nu stați pe gânduri!
06/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Cunoscutul prezentator de televiziune Virgil Ianțu, confirmat cu COVID-19 la începutul lunii octombrie, face un apel la toți cei care au trecut prin lupta cu virusul SARS-CoV-2 să doneze plasmă. Bineînțeles, face acest apel dând în primul rând propriul exemplu, atașând o poză cu el în postura de donator de plasmă.


”Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare ci doar câteva ore libere, atunci vă rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupa de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gănduri!”, a scris Virgil Ianțu pe pagina de socializare. 


”Această poză e făcută astazi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.  Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsațoi garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, scria Ianțu pe pagina sa de facebook, la începutul lunii octombrie.

#eudonez #doneaza #salveazavieti

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.