Național Învățământ Religie Ultima oră
Mai multe burse de studiu ”Arsenie Boca” pentru elevii cu rezultate școlare deosebite, dar aflați în dificultate
Mai multe burse de studiu ”Arsenie Boca” pentru elevii cu rezultate școlare deosebite, dar aflați în dificultate
05/11/2020 ⋅ 0 comentarii

Episcopia Devei și Hunedoarei oferă bursele de studiu Arsenie Boca pentru al optulea an consecutiv, însă anul acesta numărul beneficiarilor a crescut la 36, cu 16 în plus față de anii trecuți.

De bursele ”Arsenie Boca” se vor bucura elevi cu rezultate bune la învăţătură, dar aflați în dificultate din punct de vedere financiar. 

„Au fost înaintate Episcopiei Devei și Hunedoarei un număr de 39 de solicitări pentru acordarea bursei de studiu Părintele Arsenie Boca. În urma evaluării dosarelor depuse, s-a constatat faptul că 36 de solicitanți îndeplinesc criteriile instituite prin regulamentul de acordare a bursei”, transmite Episcopia Devei și Hunedoarei.

Bursele, în valoare totală de 64.800 lei, vor fi susţinute atât  din ”fondurile proprii ale Episcopiei, precum și prin bunăvoința și generozitatea unor persoane care s-au alăturat demersului eparhiei”.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.