Din Arad Cultură Ultima oră
Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” Arad suspendă spectacolele programate în intervalul 24 octombrie – 6 noiembrie
Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” Arad suspendă spectacolele programate în intervalul 24 octombrie – 6 noiembrie
24/10/2020 ⋅ 0 comentarii

În conformitate cu Hotărârea numărul 63/23.10.2020 privind măsurile de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-COV la nivelul județului Arad, aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, vă informăm că Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad suspendă reprezentațiile programate în intervalul 24 octombrie – 6 noiembrie. Această măsură se aplică spectacolelor: „Apropo, ați chemat pompierii?” (programat în 27 octombrie), Gunoierul (din 29 octombrie) și Carmen Vlaga vorbește cu tine” (din 1 noiembrie), precum și spectacolelor Trupei Marionete: „Prostia omenească” (din 25 octombrie) și Albă ca zăpada” (din 1 noiembrie). 

Spectacolele suspendate vor fi reprogramate la o dată pe care o vom anunța ulterior. Biletele achiziționate pot fi folosite pentru vizionarea reprezentațiilor viitoare . 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.