Național Cultură Life Ultima oră
Veteranul de război Dumitru Negrea a împlinit 101 ani. ”Să trăiți astfel încât să nu aveți regrete”
Veteranul de război Dumitru Negrea a împlinit 101 ani. ”Să trăiți astfel încât să nu aveți regrete”
19/10/2020 ⋅ 0 comentarii

Direcția Calitatea vieții personalului și Mininsterul Apărării Naționale au marcat împlinirea venerabilei vârste de 101 ani a domnului maior (rtr.) Dumitru Negrea, veteran de război

Veteranul de război Dumitru Negreaa participat pe front aproape trei ani cu Regimentul Grăniceri.

”În viață, pe măsură ce trec anii, suntem adesea provocați „să ne reinventăm” și cu fiecare obstacol depășit devenim mai puternici și mai înțelepți. Soții Negrea sunt pensionari de peste treizeci de ani și acum sunt liniștiți la casa lor. Îi transmitem și noi pe această cale sănătate și numai bucurii alături de cei dragi!”, au spus reprezentanții DCVP. 


„Dragii mei să fiți cinstiți, să munciți cu drag, să nu vă speriați de greutățile de astăzi, întrucât ziua de mâine poate fi cea victorioasă. Să trăiți astfel încât să nu aveți regrete”, este mesajul veteranului de război.  

Cinste și onoare veteranilor de război! La mulți ani, domnule Dumitru Negrea!

Foto: Facebook / DCVP

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.